Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csodálatos erkélyek

Íme néhány jó tipp arra, hogyan lehet az erkélyedet csodálatos és igazán jól hasznosítható hellyé varázsolni! Használd a képzeleted és a fantáziádat! Ugye milyen csodálatosak!

S ha el akarod adni, vagy ki akarod adni a lakásod tedd ezt meg az Ingatlan Radar weboldalán itt ingatlanradar.eu és hidd el, hogy ha ilyen csodálatos erkélyed van neked is, biztosan nagyon hamar gazdára fog találni az ingatlanod! Ehhez kívánunk nagyon sok sikert!

Egyébként Magyarország legprofibb ingatlan hirdetési megoldását az ingatlanradar.eu kínálja! Miért? Először is nem javaslom, hogy olyan oldalra rakj fel hirdetést, ahol több millióan hirdetnek, mert elveszlik a te hirdetésed a sok millió között. De ha igazán jó megoldást akarsz, akkor válassz olyan Hirdető Rendszert, ahol "nem csak egy weboldal hirdeti" a te hirdetésed, hanem sok más ember is. Na ilyen az Ingatlan Radar Hirdető Rendszere az ingatlanradar.eu csapata!

Itt a háttérben egy olyan gyorsan növekedő, már most több száz főből álló csapat és ingatlan ajánlói hálózat tevékenykedik, akiknek az az ÉRDEKÜK, hogy az ingatlanradar.eu weboldalon megjelentetett hirdetések a lehető leghamarabb gazdára találjanak. Ez olyan, mint ha Neked lenne több száz alkalmazottad, akik a Te ingatlanodat ajánlják másoknak minden nap, minden alkalommal!

Ezt a segítséget és módszert kizárólag az ingatlanradar.eu weboldalon találod. Szerinted mennyivel könnyebb úgy eladni az ingatlanodat, ha nem csak te magad akarod eladni hanem ebben több száz vagy akár több ezer ember is besegít?  És mindezt úgy, hogy ez többlet költségedbe nem kerül, csak az egyébként is kiválasztott kiemelésedbe! Ez az ingatlanradar.eu csúcs szuper megoldása neked!

Javaslom, ha ingatlan hirdetést adsz fel,  adj meg minél több lakással kapcsolatos paramétert, hogy az érdeklődők már előzetesen tájékozódjanak és alaposan megismerhessék az ingatlant. Ráadásul a sok információ bizalmat kelt a leendő vevőben, így még jobb esélyekkel vághatsz neki az eladásnak. 

Ne feledd el - itt a képeken is látható- a jó fotó rendkívül fontos! Kár tagadni, egy jó fénykép magától eladhatja a lakást – vagy legalábbis rengeteg érdeklődőt odacsábíthat.

Néhány hasznos tanács, hogyan készítsd el a tökéletes képeket. Fotózás előtt rakj rendet! Lehetőleg nappali fénynél, világosban fotózz! 

Fotózz a szoba egyik sarkából, hogy minél nagyobb látószögben láttasd a helyiségeket! Ügyelj arra, hogy ne legyenek ferdék a képek!

Az ingatlanról lehetőleg tölts fel egy alaprajzot is, mivel ez sokat segít a vevőknek a tájékozódásban.

Mindig legyen kép az épületről kívülről és belülről is, mert sokkal inkább bizalmat kelt az érdeklődőkben a sok és jó minőségű kép.

A növények a lakás díszei!

A függöny is kiemeli a belső harmóniát!

Egy jó szőnyeg sokkal melegebb hatást kelt.

Milyen csodálatos lehet itt pihengetni!

Néha csak egy pici fantázia kell....

A pici helyből is sokat ki lehet hozni.

Küldj te is képet a saját készítésű erkélyedről és felrakjuk ide azt is akár névvel ellátva! Kérlek ide küld el:

ingatlanradar.vasshenrietta@gmail.com

Csodálatosan szép napot kívánunk!

Forrás: ingatlanradar.eu